Kortingsactie Rabobank

Klanten van de Rabobank kunnen voortaan op vertoon van hun bankpas met korting naar Museum Belvédère. De toegang voor Rabobank klanten is vijf euro terwijl een regulier entreekaartje negen euro kost. De actie gaat in op 1 maart 2017 en loopt zolang het museum en de bank een partnership hebben.

Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland is een belangrijke culturele partner van Museum Belvédère. Directievoorzitter Rients Schuddebeurs: ‘Als bank vinden wij het belangrijk om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen. Belvédère is een uniek museum met een landelijke uitstraling en daarmee van enorm belang voor onze regio.’

De korting is geldig voor alle klanten van de Rabobank! NB: bij bepaalde exposities kan een toeslag gelden. Deze geldt dan ook voor klanten van de Rabobank.