Kunstreizen

Kunstreis naar de PAN in Amsterdam

 

vrijdag 24 november

 

De laatste kunstreis van 2017 voert naar de PAN in Amsterdam. De PAN is een beurs voor hedendaagse kunst en werken uit de klassieke oudheid, antiek en design(meubelen), oude meesters, fotografie en objecten. Dit jaar heeft de PAN een primeur met de tentoonstelling Hotel Panorama. In de sfeer van een oud chic hotel, wordt de weg getoond die kunstwerken afleggen voordat ze in een collectie worden opgenomen. Er wordt verbinding gemaakt tussen diverse disciplines, technieken, culturen, materialen en periodes die op de PAN te vinden zijn. Wilt u een kunstwerk kopen? Er is voldoende plaats in de bus!

Programma:


8.30 uur       ontvangst met koffie in Museum Belvédère
9.00 uur       vertrek naar Amsterdam *
11.30 uur       rondvaart door Amsterdam
12.30 uur      vertrek naar de RAI
13.30 uur      lunch op de PAN


14.15 - 16.00 uur
bezoek aan de beurs op eigen gelegenheid

16.00 uur      vertrek naar Heerenveen

18.00 - 18.30 uur
terug bij het museum

* opstapmogelijkheid
bij Hotel Van der Valk in Emmeloord


Kosten € 75,- all-in

 

Toekenning van de beschikbare plaatsen gebeurt op volgorde van aanmelding. Vol = vol. Aanmelden kan via de knop hieronder. Indien u twee personen aanmeldt, dan graag ook twee aanmeldformulieren invullen!

 

hier aanmelden

Kunstreizen in 2018


Er zijn nog geen data of bestemmingen bekend van het programma in 2018. Nadere info volgt later.Museum Belvédère organiseert regelmatig kunstreizen naar verrassende locaties. Ons reisteam probeert altijd kaarten te krijgen voor spraakmakende tentoonstel-lingen en is steeds weer op zoek naar uitdagende bestemmingen! Graag tot ziens tijdens één van onze kunstreizen! Kijk voor een impressies van voorgaande reizen op onze facebook pagina. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Geef u dan op voor de nieuwsbrief: