Rondleidingen


Rondleiding in Museum Belvédère


Haal meer uit uw museumbezoek en kies voor verdieping met één van onze rondleidingen! Onze deskundige gidsen vertellen u graag meer over de vaste collectie of de actuele tentoonstelling. Een rondleiding duurt ongeveer drie kwartier en bedraagt € 65,- exclusief entreekosten. Het maximum aantal deelnemers is vijftien per groep.
 

Aanvragen graag twee weken van tevoren doen!
 

Rondleidingen zijn voorlopig alleen mogelijk buiten openingstijden.
(voor 11.00 uur en na 17.00 uur)

 

 

aanmelden

Rondleiding museumpark
 


Wilt u meer weten over het Museumpark? Een ervaren rondleider van Staatsbosbeheer informeert u graag over wat er zoal groeit, bloeit en leeft in dit gebied. Een rondleiding duurt iets langer dan een uur en kost € 65,- Het maximum aantal deelnemers is twintig personen per groep.

 

aanmelden

Rondleiding Oranjewoud
 


Wilt u meer weten over Landgoed Oranjewoud? Een gids van Werkgroep Oud Heerenveen verzorgt wandelingen en fietstochten door dit lommerrijke gebied dat een rijke historie kent. De kosten voor een wandeling bedragen € 5,- per persoon bij een groep van meer dan tien personen en €6,- per persoon bij een groep van minder dan tien personen. Kinderen en jongeren t/m 16 jaar betalen de helft van de prijs. 
 

aanmelden