rondleidingenRondleiding in Museum Belvédère


Haal meer uit uw museumbezoek en kies voor verdieping met één van onze rondleidingen! Onze deskundige gidsen vertellen u graag meer over de vaste collectie of de actuele tentoonstelling. Een rondleiding duurt ongeveer drie kwartier en bedraagt € 65,- exclusief entreekosten. Het maximum aantal deelnemers is tien per groep.
 

Aanvragen graag twee weken van tevoren doen!

 

 

aanmelden

Rondleiding museumpark
 


Wilt u meer weten over het Museumpark? Een ervaren rondleider van Staatsbosbeheer informeert u graag over wat er zoal groeit, bloeit en leeft in dit gebied. Een rondleiding duurt iets langer dan een uur en kost € 75,- Het maximum aantal deelnemers is twintig personen per groep.

 

aanmelden

Rondleiding Oranjewoud
 


Wilt u meer weten over Landgoed Oranjewoud? Een gids van Werkgroep Oud Heerenveen verzorgt wandelingen en fietstochten door dit lommerrijke gebied dat een rijke historie kent. De kosten voor een wandeling bedragen € 5,- per persoon bij een groep van meer dan tien personen en €6,- per persoon bij een groep van minder dan tien personen. Kinderen en jongeren t/m 16 jaar betalen de helft van de prijs. 

aanmelden