sponsor worden 

Museum Belvédère functioneert mede dankzij de inzet van private middelen. Heeft u een bedrijf en wilt u ons ondersteunen? Toon dan uw culturele en maatschappelijke betrokkenheid door ook uw medewerkers en relaties hier in te laten delen! Dat kan op verschillende manieren, variërend van éénmalige schenkingen, projectsponsoring (= sponsoring van concrete activiteiten/diensten) en meerjarige sponsoring. De duur en omvang van deze sponsoring wordt vastgelegd in een overeenkomst. Afhankelijk van de gekozen vorm en duur van de sponsoring geniet u diverse voordelen:

  • U kunt het museum gebruiken als locatie voor bedrijfspresentaties, vergaderingen of personeelsbijeenkomsten. 
  • U ontvangt uitnodigingen voor openingen van tentoonstellingen en speciaal georganiseerde culturele activiteiten. 
  • U ontvangt de nieuwsbrief van Museum Belvédère, die u op de hoogte houdt van allerlei wetenswaardigheden in en rond het museum. 
  • U ontvangt jaarlijks een passe-partout, waarmee u en uw gasten gratis toegang tot het museum hebben. 
  • Sponsors en co-sponsors worden vermeld op onze sponsorwand, briefpapier en andere museale uitingen.

Het museum werkt bovendien samen met notarissen, advocaten, fiscalisten en accountants om u – indien gewenst - te adviseren over de Geefwet, successie- en schenkingsrechten en/of de oprichting van een fonds op naam.

Is uw bedrijf geïnteresseerd in ondersteuning van het museum, of heeft u een vraag? Dan kunt u contact opnemen met Corrie Oerlemans, telefoonnummer: 0513 - 644 993.

Museum Belvédère heeft de ANBI-status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instellingen. Dat maakt uw zakelijke of particuliere bijdrage aan het museum fiscaal aftrekbaar. Schenken aan het museum levert dus belastingvoordeel op!
 

meer informatie over het belastingvoordeel 

wat is de ANBI-status

onze begunstigers 

contactformulier

 Vilmos Huszár – Compositie (1947)