periodieke schenking

Fijn dat u overweegt om uw bijdrage voor vijf jaar vast te leggen. Een periodieke overeenkomst is snel en makkelijk te regelen. Klik hier voor het formulier voor de schenkingsoverkomst naar het voorbeeld van de belastingdienst. 

Het bestaat uit drie delen:
- een exemplaar voor u als schenker
- een exemplaar voor ons als ontvanger
- aan het eind staat een toelichting

U kunt de bijlage aanklikken, deze wordt in Adobe Reader geopend. Zoals u kunt zien, is een aantal zaken al ingevuld.

Als u besluit tot een persoonlijke schenking over te gaan, kunt u:
 

a. De formulieren uitprinten en de velden die nog open zijn (en voor u van toepassing zijn) met de hand invullen. Als u het geheel ondertekent en opstuurt naar onderstaand adres, krijgt u het door ons ondertekende exemplaar voor u als schenker per ommegaande retour.

Museum Belvédère
Postbus 99
8440 AB, Heerenveen
 

of

b. Het formulier digitaal invullen en opslaan op uw computer. U kunt het bestand daarna als bijlage verzenden naar info@museumbelvedere.nl

Na opening kunt u de ontbrekende gegevens rechtstreeks intikken, c.q. wijzigen. U zult zien dat deze dan vanzelf ook in het tweede formulier worden overgenomen. Als u het daarna opslaat en als bijlage naar het museum mailt, krijgt u een uitgeprint en door ons ondertekend exemplaar terug met het verzoek het exemplaar voor de ontvanger getekend aan ons terug te sturen.

Automatische incasso

 

Wilt u de schenking per automatische incasso betalen,  klik dan hier  voor de bijbehorende betalingsvolmacht:
- graag invullen
- het exemplaar voor de ontvanger tekenen
- dat meesturen of mailen (zie a of b)

Alvast vriendelijk bedankt! We zijn erg blij met uw betrokkenheid bij ons museum.
 

Persoonlijk contact

 

Wilt u graag persoonlijk contact of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Corrie Oerlemans, zakelijk directeur van Museum Belvédère.

Zij komt - samen met artistiek directeur Han Steenbruggen - aan het woord in een artikel uit De Volkskrant, waarin de uitdagingen worden belicht van de exploitatie van een particulier museum als Belvédère. Klik hier om het te lezen.

 

 

contactformulier